Location:
|
Увійти або зареєструватися

KIVI презентує лімітовану серію квантових телевізорів

21-01-2021

У 2020 році KIVI випустила свій мільйонний телевізор. До цієї події компанія підготувала для своїх клієнтів обмежену партію пристроїв в кількості 1000 штук із застосуванням технології виробництва дисплеїв на квантових точках – QDOT.

«Для того, щоб вийти на показник в 1 млн пристроїв KIVI знадобилося менше п’яти років. Ми почали з декількох тисяч пристроїв у перший рік нашої діяльності, у 2016 році. А вже за два роки разом з віцепрезидентом з виробництва та інновацій Євгеном Руденко поставили перед собою дуже амбітну мету виготовити перший мільйон телевізорів до 2020 р. І цієї мети було досягнуто. У поточному році ми плануємо випустити ще 500 тис. нових телевізорів KIVI, а знакову для нас позначку у 2 млн пристроїв перетнути у 2022 році», - розповідає про плани Сергій Венгер, віцепрезидент KIVI з маркетингу, персоналу та трансформації бізнесу.

Він нагадав, що у 2016 році світ побачили лише 4 тис. телевізорів KIVI, у 2017 – вже 55 тис., у 2018 році компанія різко збільшила випуск продукції до 316 тис. пристроїв за рік, а минулого року було виготовлено майже 380 тис. нових телевізорів KIVI.

 

Лімітована серія

Квантові телевізори KIVI відрізняються розширеною палітрою кольорів і підвищеними показниками максимальної яскравості, що в свою чергу робить зображення на екрані більш виразним та надихаючим. Частина телевізорів лімітованої серії була попередньо замовлена фанатами бренду, і розпродана ще до прибуття на склад компанії.

На українському ринку телевізори KIVI на квантових точках будуть представлені у трьох різних діагоналях: 49 дюймів, 55 дюймів і 65 дюймів і отримають відповідне маркування 49U720SU, 55U720KB та  65U720KB.

«Українські користувачі й партнери були першими, хто віддав перевагу нашому бренду, і тому ми вирішили на знак подяки запропонувати особливу серію телевізорів KIVI виключно для українського ринку» - прокоментував Сергій Венгер.

Система та апаратна частина

Як і основна лінійка телевізорів KIVI, лімітована серія також працює під управлінням операційної системи Google Android TV 9, що спільно з потужною апаратною частиною забезпечує швидку і стабільну роботу телевізора.

ОС Android TV 9 встановлена ​​на телевізори в рамках глобального партнерства компаній KIVI і Google, що гарантує оновлення ОС телевізорів до Android TV 11 версії у 2021 році та забезпечить актуальність ОС на усіх пристроях на довгий час.

На додаток до цього, лімітована серія квантових телевізорів KIVI відповідає усім вимогам міжнародного контент-провайдера Netflix по якості зображення та швидкості роботи.

 

Що таке QDOT?

Технологія QDOT має на увазі використання плівки з квантовими точками між LED підсвіткою та шаром рідких кристалів. Це дозволяє відображувати базові кольори (RGB) з підвищеною яскравістю. QDOT була розроблена американською компанією Nanosys і покликана поліпшити кольорову гамму, яскравість і контрастність екрану.

Телевізори лімітованої серії будуть доступні до покупки на офіційному сайті kivi.ua, а також у великих торгових мережах. Рекомендовані роздрібні ціни для моделей лімітованої серії складатимуть: 65U720 - 21 999 грн, 55U720 - 16 799 грн, 49U720 - 14 699 грн.

 

Про компанію KIVI

KIVI - це команда мрійників, які щоденно працюють над тим, щоб зробити найостанніші технології в телевізорах доступними великій кількості людей. Це найкраща команда експертів на ринку смарт-телевізорів, яка за 4 роки з невеликого стартапу виростила великий міжнародний бізнес, що фокусується виключно на створенні розумних телевізорів.

KIVI - міжнародна компанія, розробник і виробник смарт-телевізорів і ТВ-сервісів. Продукція під брендом KIVI реалізується на європейських і азійських ринках, а ТВ-сервіс KIVI TV доступний на всіх телевізорах з системою Android в Україні.

Розробку телевізорів і ТВ-сервісів здійснює міжнародна команда фахівців KIVI, а виробництво ведеться на високотехнологічних заводах Європи та Азії з міжнародною системою контролю якості. Компанія забезпечує власну сервісну підтримку в режимі 24/7 і має понад 200 сервісних центрів у всіх країнах продажів.

За підсумками 2019 року бренд KIVI увійшов у ТОП-3 за обсягом продажів телевізорів в Україні. Продукція ТМ KIVI – була двічі відзначена нагородами «Вибір року» у 2019 та 2020 рр., а сам бренд отримав дві нагороди премії Effie Awards, в тому числі в престижній номінації «Бізнес-виклик, або Давид проти Голіафа».

top