Location:
|
Увійти або зареєструватися

Компанії LG и LUMI стали партнерами

15-08-2019

Прекрасне майбутнє на міжнародній виставці IFA 2019 від лідера галузі LG Smart Appliances і компанії LUMI, які разом вдосконалюють екосистему «розумний дім».

 

СЕУЛ 14 серпня 2019 року - LG Electronics (LG) і LUMI United Technology, компанія, яка працює в області інтернет речей (IoT) і пропонує рішення для розумного будинку, підписали меморандум про взаємодію щодо розвитку екосистеми, яка виходить за рамки базового управління побутовою технікою і електронікою і покликана пропонувати комплексні IoT-рішення для розумного будинку. Основний фокус буде направлений на створення інновацій із застосуванням штучного інтелекту і новітніх сенсорів, здатних виявляти зміни в приміщенні, такі як коливання рівня вологості, температури і рух дверей.

Продукти LG з вбудованою новітньої сенсорною технологією Aqara від LUMI заощадять енергію, підвищать рівень зручності, безпеки і комфорту в будинку. Сенсор Aqara, розміщений в приміщенні, дозволить автоматизувати роботу кондиціонера, в залежності від зазначеної бажаної температури. Встановивши сенсор Aqara на вікно, користувач буде отримувати повідомлення, коли його відкривають, поки техніка LG працює.

Представлення результатів роботи LG і LUMI відбудеться на міжнародній виставці IFA 2019, яка пройде в Берліні в наступному місяці. На своєму виставковому стенді компанія LG продемонструє осушувач повітря з технологією LUMI, який дозволить підтримувати оптимальні умови для збереження одягу, завдяки автоматичному регулюванню рівня вологості. Заплановано також продемонструвати інтелектуальну колонку WK7 від LG, підключену до LED-лампи Aqara LED Light Bulb, яка змінює освітлення в кімнаті, коли користувач дає голосову команду «Режим кінотеатру».

«Ми щасливі мати такого партнера як LUMI і поділитися з відвідувачами IFA 2019 нашими новітніми рішеннями для розумного будинку, ̶ сказав Ryu Hye-jung, виконавчий директор підрозділу Smart Home Business компанії LG Home Appliance & Air Solution. - Це стратегічне партнерство дозволить LG розвивати екосистему «розумний дім» найкращим для споживачів способом і поширювати наші рішення на цілі будівлі і розумні міста ».

LG і LUMI демонструватимуть своє спільне бачення середовища з мультимедійними і мережевими можливостями на виставці IFA 2019 6-11 вересня в залі 18 виставкового центру Messe Berlin.

# # #

Про компанію LG Electronics Home Appliance & Air Solution

 

Компанія LG Home Appliance & Air Solution є світовим лідером в сфері побутової техніки, рішень для розумного будинку, систем забезпечення якості повітря, а також концептуальних продуктів, оснащених штучним інтелектом. Компанія створює комплексні рішення для дому за допомогою власних, кращих в галузі, базових технологій, і прагне покращувати життя своїх споживачів по всьому світу через створення ретельно продуманої побутової техніки для кухні, обладнання для дому та продуктів для кондиціонування повітря. Разом ці продукти забезпечують більше зручності, надзвичайні експлуатаційні характеристики, ефективну роботу і суттєві переваги для здоров'я. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.LG.com.

top