Location:
|
Увійти або зареєструватися

LG electronics представляє новітнє рішення для прання

03-09-2020

Об'єднавши в пристрої пральну машину, сушарку і передові технології, інноваційна техніка LG показує реальні результати

LG Electronics (LG) представляє новітнє рішення для прання на IFA 2020. Продукт отримав назву LG WashTower ™ і являє собою пральну машину і сушарку, об'єднану в єдиний блок з новітніми технологіями та інтелектуальними функціями LG, які забезпечують повний догляд за одягом і максимальну зручність для користувача. Цей інноваційний побутовий прилад буде доступний у всьому світі вже в цьому році, а в Північній Америці - уже в наступному місяці.

 

WashTower від LG спроектована з нуля як комплексне цілісне рішення. На початку циклу прання вбудований блок показує, скільки часу буде потрібно для прання та сушіння. Пральна машина також передає інформацію сушильній машині, яка автоматично встановлює оптимальний режим і попередньо нагріває барабан, що сприяє кращим результатам і скорочення загального часу прання.1.

 

Створюючи унікальний дизайн WashTower, дизайнери LG зробили все можливе, щоб забезпечити максимальну зручність використання. На відміну від звичайних пральних і сушильних машин, де кожен пристрій має власну панель управління, WashTower може похвалитися зручністю єдиного інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу. Багатофункціональний пристрій Center Control, розташований між пральною машиною і сушаркою для легкого доступу, спрощує управління всіма аспектами комплексного вирішення LG для прання.

 

Оскільки висота LG WashTower приблизно на 87 міліметрів нижче, завантаження і розвантаження сушарки, яка встановлюється зверху, значно спрощується. При цьому WashTower пропонує місткість до 17 кг для пральної машини і 16 кг для сушарки.

 

Завдяки технології TurboWash 360 ° і прямим приводу з штучному інтелектом (AI DD) пристрій забезпечить вам швидку, дбайливу чистку одягу, визначаючи вагу і м'якість для розрахунку оптимальних параметрів для кожного прання. Сушарка використовує парову технологію LG для забезпечення максимальної гігієни і знищення 99,99% звичайних бактерій.2

 

 «Розробляючи інноваційні продукти, такі як TWINWash, а тепер і WashTower, LG прагне зробити життя своїх користувачів зручніше і краще - сказав Ден Сонг, президент LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Це комплексне рішення - результат наших постійних зусиль щоб спростити рутинну роботу по дому, і таким чином дати споживачам більше можливостей для кращого життя».

 

У цьому році на IFA LG представлятиме віртуальну виставку протягом вересня, на якій будуть представлені всі останні інновації, такі як LG WashTower в зоні догляду за одягом. Опція доповненої реальності допоможе відвідувачам побачити продукти LG не виходячи з їх власних будинків. www.lg.com/global/exhibition/appliances

 

# # #

 

 

1  Сертифікат Intertek на можливість прати і сушити легку білизну за одну годину або одну сорочку всього за 35 хвилин.

2  Сертифіковане Корейським науково-дослідним інститутом тестування одягу (KATRI) на здатність видаляти 99,99% Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa і Klebsiella pneumoniae в паровому санітарному циклі.

 

 

Про компанію LG Electronics Home Appliance & Air Solution

Компанія LG Home Appliance & Air Solution - світовий лідер в області побутової техніки, рішень для розумного будинку, систем контролю якості повітря, а також перспективних продуктів зі штучним інтелектом нового покоління. Компанія створює комплексні рішення для дому з використанням своїх провідних базових технологій, прагне зробити життя споживачів краще і здоровіше, розробляючи продуману кухонну техніку, побутову техніку і продукти для кондиціонування повітря. Разом ці продукти забезпечують підвищену зручність, чудову продуктивність, ефективну роботу і переконливу користь для здоров'я. Щоб дізнатися більше про LG, відвідайте www.LGnewsroom.com.

top