Location:
|
Увійти або зареєструватися

Контент для всіх удома

11-01-2021

Samsung дарує доступ до 5000 фільмів і 200 телеканалів на 1 місяць усім власникам Smart TV

Офіційні правила акції

  1. Акційна пропозиція дійсна з 08.01.2021 р. по 24.01.2021 р.
  2. Акційна пропозиція «Контент на всіх удома!» полягає в наданні усім власникам Samsung Smart TV можливості отримати 1 (один) місяць вільного доступу до контенту sweet.tv.
  3. Для активації 1 (одного) місяця вільного доступу до контенту sweet.tv потрібно в додатку sweet.tv у розділі «Промокоди» ввести Samsung2021
  4. Початок відліку 1 (одного) місяця користування контентом sweet.tv починається з моменту активації акційного контенту.
  5. В акції можуть брати участь усі власники Samsung Smart TV, незалежно від року придбання телевізора.
  6. Якщо користувач на момент використання промокоду не мав діючого платного тарифу Sweet.tv – скориставшись промокодом він отримує доступ до пакету телеканалів відповідних тарифу L, бібліотеці фільмів та безкоштовний доступ до кінопрем’єр строком на 1 (один) місяць. До переліку отриманого контенту не входить доступ по Amediateka та каналів Футбол1, Футбол2. Після закінчення 1 (одного) місяця користування контентом від sweet.tv, подальше користування додатком можливо тільки згідно з тарифами sweet.tv.
  7. Якщо користувач на момент використання промокоду мав діючий платний тариф Sweet.tv – скориставшись промокодом він отримує розширення пакету телеканалів відповідно тарифу L. Також він отримує доступ до бібліотеці фільмів та безкоштовний доступ до усіх кінопрем’єр строком на 1 (один) місяць. Протягом дії акційного промокоду, вартість діючого тарифу не змінюється. Розширення контенту не додає доступ до Amediateka та каналів Футбол1, Футбол2 - якщо вони не входили у діючий платний тариф до моменту активації промокоду. Після закінчення 1 (одного) місяця користування контентом від Sweet.tv за акційним промокодом, користувач отримує доступ до контенту відповідно свого діючого тарифу.
top